Tästä mainoksesta Paris Hilton raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on raivostunut saatuaan tietää, että hänen kustannuksellaan pilaillaan Uudessa-Seelannissa. Kyseessä on maan pääkaupungissa sijaitseva jättikokoinen mainos, jossa hänen kuvaansa käytetään ilmeisesti ilman lupaa. Lisäksi hänen kasvojensa päällä on teksti ”Vacant”.

Mainoksen tarkoituksena on ilmoittaa, että kyseinen mainostila on tyhjänä, eli vapaana vuokrattavaksi. Hiltonin kuvan kanssa on kuitenkin selvää, että mukana on myös kaksoismerkitys, jossa Hiltonin vihjataan olevan vacant, eli hieman tulkinnasta riippuen joko vapaa tai tyhjä. Katso kuva tästä.

Miljoonaperijätär on nyt haastanut kyseisen Media5-yhtiön oikeuteen ja vaatii korvauksia kuvansa luvattomasta käyttämisestä mainonnassa. Kyseessä voivat olla isotkin rahat, sillä aiemmin tänä vuonna Woody Allen sai American Apparel -yhtiöltä viiden miljoonan dollarin korvaukset samankaltaisessa kiistassa. Media5-yhtiön johtaja Adam McGregor kertoi Sunday Star -lehdelle, että Hiltonin kuvan käyttäminen on vain pientä hauskanpitoa. Hänen mukaansa mainostoimiston olisi pitänyt hoitaa kuvaan liittyvät käyttöoikeudet.