Victoria Beckhamista tulee mallimamma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä Spice Girls -yhtyeen riveissä 1990-luvun puolivälissä tunnetuksi tullut Victoria Beckham on viime aikoina ryhtynyt palauttamaan vartaloaan takaisin normaalikuosiin, kun hän pienensi ensin silikonirintansa ja muutti sittemmin myös hiustyylinsä aiempaa normaalimmaksi.

Nyt julkkisperheen äiti aikoo ilmeisesti hankkia myös niin sanottuja oikeita töitä. Aiemmin muotisuunnittelijana flopannut ja viime kesänä myös amerikkalaisen realityohjelman vierailevana tuomarina nähty Victoria suunnittelee nimittäin lehtitietojen mukaan parhaillaan oman mallitoimiston perustamista New Yorkiin. Mukana projektissa on myös hänen magagerinsa Simon Fuller, joka omistaa 51 prosenttia Lontoossa toimivasta Storm Models -mallitoimistosta.

– Simon tietää, että Victoria osaa asiansa mitä muotiin tulee. Fullerin ensimmäinen projekti muodin parissa oli saattaa yhteen Roland Mouret ja Victoria. Se oli todellinen menestys. Victoria on Simonin tärkein asiakas ja hän haluaa Victorialle merkittävän roolin, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.