Aerosmith-yhtyeen hajoamishuhut perättömiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman vihdelehdissä uutisoitiin pari päivää sitten laajasti, että maailmankuulu Aerosmith-yhtye olisi hajoamassa lähes 40 vuoden menestyksekkän uran jälkeen, kun bändin keulahahmo Steven Tyler aikoo siirtyä soolouralle.

Tylerin kerrottiin vahvistaneen asian Classic Rock -lehden haastattelussa. Elokuussa onnettomuuden takia kokonaisen kiertueen peruuttaneen yhtyeen vokalisti on nyt kuitenkin kiistänyt hajoamisväitteet perättöminä, sillä laulaja ei olekaan jättämässä yhtyettä. Hän kertoi asiasta itse bänditoverinsa Joe Perryn soolokeikalla New Yorkissa, TMZ uutisoi.

Tilanne on joka tapauksessa varsin sekava, sillä Aerosmith-yhtyeen muut jäsenet ehtivät jo viime viikolla ilmoittaa hakevansa uutta laulajaa Tylerin tilalle. Nyt jupakan veikataan olleen joko mainostemppu tai vastaavasti yhtyeen rivit ovat oikeasti varsin sekaisin. Jälkimmäiseen vaihtehtoon viittaa Joe Perryn Rolling Stone -lehdelle antama lausunto yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä.