BB-Kätlin antoi aplodit Samin seksisessiolle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa puitiin eilen illalla Samin ja Justiinan taannoista seksisessiota, joka paljastui muille asukkaille ja erityisesti Kätlinille vasta sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä. BB-Kätlin ihmetteli kuinka hän ei ollut huomannut aikaisemmin mitään, mutta sai kuulla että Isoveli oli ollut mukana juonessa.

Isoveli kutsui nimittäin Kätlinin päiväkirjahuoneeseen, jotta BB-Sami ja BB-Justiina pääsivät rauhassa hieromaan lähempää tuttavuutta. Sami myönsikin ettei olisi luultavasti harrastanut seksiä, jos Kätlin ei olisi ollut hetkellisesti poissa kuvioista.

– Eihän siinä piilottelussa mitään muuta tarkoitusta ollut, kun se oli vaan sellaista leikittelyä. Pikku hassuttelua vaan, Sami yritti vähätellä.

– En mä edes osannut ajatella, että ne olis häsliny tai mitään sellaista. Mut kun me istuttiin sit suorassa lähetyksessä ja kaikki rupes miettimään et mikä teidän on. Silloin vasta saatiin tietää, Kätlin muisteli shokkiuutisen kuulemista.

– Mut silloin joku tais heittää et oottekste hässinyt tai jotain heh heh heh, Dana lisäsi.

– Mä se olin! Mä tiesin. Kätliniä vaan pidettiin päiväkirjahuoneessa siihen saakka kunnes mission completed ja sitten vasta Kätlin tuli ulos sieltä, Aso muisteli.

– Tosi huomaamattomasti kyllä teitte sen. Aplodit siitä… Jos olisin nähnyt sen niin mä olisin varmaan vetänyt peiton pois päältä. No ei vaiskaan. Mä olisin varmaan juossut ulos tai mennyt nurkan taakse katsomaan, Kätlin paljasti.

– Ei me nyt kovin huomaamattomasti… Kaikki oli vaan niin kännissä. Sä olit päiväkirjahuoneessa, ja Esa J ja Minna oli tuolla jossain ulkona saunomassa tai kylpemässä. Slummilaisetkin oli nukkumassa tai jotain kun meni kuitenkin suhteellisen ajoissa nukkumaan, Sami puolusteli.

Asian puiminen jatkui vielä hetken, mutta pian asukkaat keskittyivät muistelemaan Esa J:n ja Minnan touhuja talossa.