BB-Stephania tyrmistyi – immuniteetti vaihtui pudotusuhkaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Stephania on tänään saanut kokea tunneskaalaa taas laidasta laitaan. Ensin hänet nimitettiin päällikkökilpailun voittajaksi ja siten talon päälliköksi, joka nauttii tämän viikon nimeämisissä immuniteettia.

Ilo vaihtui kuitenkin ihmetykseen, kun Isoveli riisti häneltä pian päällikkyyden ja antoi sen Sampolle. Syynä oli päällikkökilpailun väärin lasketut pisteet. Tässä ei vielä ollut edes kaikki, sillä immuniteetti sai lopulta vaihtua häätöuhkaan, kun Stephania nimettiin mukaan häätöäänestykseen. Neitokainen ei ole luonnollisestikaan ollut lainkaan tyytyväinen tilanteen saamiin yllätyskäänteisiin.

Stephanian lisäksi tämän viikon häätöäänestyksessä ovat myös BB-Kätlin, BB-Sami, BB-Esa A ja BB-Toni. Heistä talossa pääasiassa valittamiseen viime aikoina keskittynyt Toni sai asukkailta aivan odotetusti eniten nimeämispisteitä. Aiemmin hän, Sami ja Aso ovat sopineet etteivät nimeä toisiaan, ja herrasmiessopimus piti edelleen. Parhaiten suoriutui BB-Dana, joka selvisi kokonaan ilman nimeämispisteitä.