Britneyn blogi hakkeroitiin: ”Ylistäkää Saatanaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Australiassa kiertävän poptähti Britney Spearsin Twitter-blogi on jälleen hakkeroitu. Suositun laulajan nimissä on tällä kertaa muutettu sekä blogin taustakuva että lisätty pari sisällöltään varsin erikoista kirjoitusta.

Noin tunti sitten kirjoitetuista viesteistä ensimmäisessä poptähden nimissä ylistetään Saatanaa ja väitetään laulajan omistautuvan päivittäin Luciferille, jotta tämä saapuisi nopeammin. Toisessa viestissä Britneyn nimissä toivotaan uuden maailmanjärjestyksen saapuvan mahdollisimman nopeasti.

– I give myself to Lucifer every day for it to arrive as quickly as possible. Glory to Satan!

– i hope that the new world order will arrive as soon as possible! -Britney

Näiden viestien lisäksi myös blogin taustakuvaksi muutettiin muiden muassa kirjallisuudesta ja elokuvamaailmasta tunnetun Illuminatin pyramidilogo. Taustakuva palautettiin kuitenkin hetki sitten normaaliksi, mutta hakkeroitu taustakuva on vielä nähtävissä alla olevassa kuvakaappauksessa. Kyse ei ole huomioarvoltaan kovin pienestä jutusta, sillä Britneyn Twitteriä seuraa lähes 3,8 miljoonaa lukijaa.