Teinikaunotar liian kiltti supertähdeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. 18-vuotias Emma on nähty jo valkokankaalla useammassakin elokuvassa, mutta kohuotsikoita ei ole juuri kertynyt.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovat myös huomanneet Emman nimen puuttumisen verrattuna hänen julkkismaailman ikätovereihinsa, joista moni juhlii ravintoloissa lähes joka viikonloppu vaikka eivät ole vielä edes tarpeeksi vanhoja ostamaan alkoholia. Nyt lehdissä ihmetelläänkin, että onko Emma Roberts jo liian kiltti muodostuakseen supertähdeksi.

Samassa tilanteessa oli vielä muutama kuukausi sitten Twilight-leffan tähti Ashley Greene, mutta hän nousi ilmeisen pysyvästi parrasvaloihin poseerattuaan verkkoon vuotaneissa alastonkuvissa. Ilmeisesti Emmalta toivotaan nyt jotain vastaavaa tempausta. Tuoreita kuvia nuoresta tähdestä löytyy tästä.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.