Botox-povipommit kisaavat keskenään viidakossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Jordan, eli Katie Price, yrittää epätoivoisesti parantaa avioerokohussa pahoin ryvettynyttä mainettaan osallistumalla jo toistamiseen Australiassa I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here -realityohjelmaan, jonka kuvauksissa hän tapasi neljä vuotta sitten ex-aviomiehensä Peter Andren.

Povipommi valmistautuu sekä henkisesti että fyysisesti rankkaan urakkaan mielenkiintoisella tavalla. Hän on nimittäin parhaillaan Los Angelesissa vaihdattamassa hiustenpidennyksensä ja ottamassa lisää Botoxia kasvoihinsa. Daily Mail -lehden mukaan pelkkä kampaamokäynti maksaa yksistään 700 euroa. Ennen viidakkoon suuntaamistaan Jordan käväisee Yhdysvalloissa myös parin televisio-ohjelman vieraana.

Australiaan Katie Price lentää vasta ensi viikolla. Hän on ensimmäinen julkkis, joka on mukana ohjelmassa jo toistamiseen. Povipommin pankkitilin saldo kasvaa televisio-ohjelman ansiosta noin 450.000 eurolla. Se on viisinkertainen palkkio ohjelman normaaliin liksaan verrattuna. Viidakossa nähdään tällä tuotantokaudella myös 80-luvulla supersuosiosta nauttinut poptähti ja povipommi Samantha Fox. Tulossa on siis povipommien taisto.