Megan Fox jälleen alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vasta tammikuun lopussa valkokankaalla Jennifer’s Body -elokuvassa nähtävä Hollywood-kaunotar Megan Fox on jälleen poseerannut alusvaatteisillaan lehden sivuilla. Tällä kertaa kyseessä oli New York Times.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty tumma neitokainen nähdään lehden sivuilla varsin seksikkäänä poseeraamassa muiden muassa alusvaatteisillaan valkoinen harsomainen yöpaita yllään. Toisessa kuvassa hänet nähdään diivamaisena meikkaajien ja kampaajien käsittelyn kohteena. Katso kuvat tästä.

Kohuttu zombie-elokuva Jennifer’s Body sai muualla maailmassa ensi-iltansa jo kuukausia sitten, mutta Suomi tulee tällä kertaa jotain syystä pahasti jälkijunassa. Fox näyttelee elokuvassa Jennifer Check -nimistä cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja. Kaunotar tekee elokuvassa myös lesbokohtauksen näyttelijä Amanda Seyfriedin roolihahmon kanssa.