Missä tyylitaju, Catherine Zeta-Jones?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-maailman kauneimpiin naistähtiin lukeutuva näyttelijätär Catherine Zeta-Jones tuntuu viime aikoina hukanneen tyylitajunsa pahemman kerran. Supertähti on nimittäin kuvattu useaan otteeseen toinen toistaan järkyttävämpi asu yllään.

Zeta-Jones kuvattiin viimeksi tiistaina hieman keskimääräistä erikoisemmassa asussa. Näyttelijäkaunotar oli valinnut päälleen ruskeansävyisiä vaatteita, joiden kuosit riitelivät pahasti keskenään. Asun kruunasi vielä säkkimäinen takki.

Viime viikolla tähti ikuistettiin puolestaan maijapoppasmaiseen asuun sonnustautuneena. Tuolloin nainen oli piilottanut kauniin vartalonsa mustaan poolopaitaan, pitkään löysään hameeseen ja ruskeaan takkiin. Päässä tähdellä nähtiin lisäksi perin outo hattu. Kuvia näistä tyylimokista voi nähdä tästä.

40 vuotta syyskuussa täyttänyt Catherine Zeta-Jones on naimisissa häntä 25 vuotta vanhemman Hollywood-tähti Michael Douglasin kanssa. Tällä hetkellä Zeta-Jones harjoittelee Broadway-musikaalia A Little Night Music, joka saa ensi-iltansa joulukuussa.