Tämän takia Kätlin nimesi Samin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli tänään jälleen vuorossa torstain nimeämiset, joiden perusteella häätöäänestykseen joutuivat Stephania, Esa A, Sami, Kätlin ja Toni. Äänestys jouduttiin uusimaan, koska päällikkökilpailun voittaja ja siten immuniteetin haltija vaihtui kesken päivän.

BB-Kätlin nimesi tänään Tonin ja Samin. Kaksi pistettä häneltä saanut BB-Toni aiheuttaa vaalean neitokaisen mielestä hänelle epämukavan olon, mutta myöskään Tonin lyhyt pinna ei ole Kätlinin mieleen.

– Välillä mun pitää olla koko ajan varpaillaan mitä mä sanon, se suuttuu välillä pienistä asioista, en tiedä suuttuuko tosissaan vai onko tosissaan, Kätlin perusteli Tonin nimeämistään.

Kätlin otti taannoin niin sanotusti herneen nenään Samin ja Justiinan seksitouhuista, jotka toteutettiin hänen selkänsä takana. Eilen Kätlin uteli kuinka puuhastelu oli onnistunut häneltä salaa. Nyt hän päätti antaa Samille yhden nimeämispisteen.

– Vaikka ollaan oltu täällä 80 päivää, niin tällä hetkellä Sami on mun silmissä aivan erilainen kuin vähän aikaa sitten. Siitä on tullut uusia puolia, se on välittämätön välillä. Toi oli ihan uutta mulle, että siksi annan yhden pisteen, Kätlin perusteli.