The Baseballs jatkaa Suomen listaykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksasta kotoisin oleva rockabilly-yhtye The Baseballs jatkaa jo toista viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan ykkösenä. Yhtyeen Strike! -debyyttialbumia on myyty jo yli 19.000 kappaletta, platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Umbrella on puolestaan singlelistan lisäksi kärkisijalla myös Latauslistalla.

The Baseballs saapuu Suomeen ensi viikolla. Keskiviikkona 18. marraskuuta fiftarihurmurit esiintyvät Maria!-ohjelmassa ja heittävät seuraavana päivänä keikan loppuunmyydyssä On The Rocks –ravintolassa Helsingissä.

Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman The Baseballs -trion svengaavalle uutuuslevylle ovat päätyneet Rihannan Umbrella-hitin lisäksi muiden muassa  Katy Perryn Hot’n’Cold, Robbie Williamsin Angels, Beyoncen Crazy In Love, Pussycat Dollsin Don’t Cha ja Roxetten The Look. Rihannan Umbrella-hitin cover-version musiikkivideo on kerännyt YouTube-sivustolla jo yli kolme miljonaa katselukertaa.