Tuotanto mokasi – Big Brotherin päällikkökisan tulos uusiksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin tänään jälleen jokaviikkoinen päällikkökilpailu, jonka voittajaksi ja siten myös talon uudeksi päälliköksi kruunattiin BB-Stephania. Neitokaisen ilo oli kuitenkin ennenaikaista, sillä päällikkökilpailun tulosten laskemisessa oli tapahtunut virhe.

Virheen selvittyä tulokset jouduttiin laskemaan uudelleen ja voittajaksi saatiin lopulta Stephanian sijaan BB-Sampo. Koska talon päällikkö saa immuniteetin häätöäänestyksen nimeämisiin, jouduttiin tämän viikon nimeämiset suorittamaan uudelleen alusta. Nyt Sampoa ei siis saa nimetä, mutta Stephanian saa.

Päällikkökilpailussa asukkaiden tuli arvioida mahdollisimman tarkasti, kuinka kauan kullakin kestää polttaa kuntopyöräillessä erilaisia kalorimääriä. Lopulta Sampon prosentuaalinen erotus oikeaan tulokseen oli 10,6 ja Stephanian 14,2. Pienemmällä erotuksella Sampo voitti kilpailun.