Ulkomaailma pelottaa BB-talon kaunottaria

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa erityksissä muusta maailmasta jo lähes kolmen kuukauden ajan eläneet BB-Kätlin ja BB-Dana puivat eilen tuntemuksiaan ulkomaailmasta. Asukkailla ei ole tietoa ulkomaailman tapahtumista BB-talossa asumisensa ajalta. Lisäksi myös ohjelman tuoma julkisuus jännittää kovasti.

Yhteiskunnassa toimiminen kuukausien tauon jälkeen mietitytti molempia. BB-talossa asukkaat saavat syödä ilmaiseksi, mutta ulkomaailmassa heidän pitää ostaa ruokansa kaupasta rahalla. Kumpikin päätti, etteivät he uskalla matkata ohjelman loppumisen jälkeen kotiin esimerkiksi junalla. Sen sijaan naiset päättivät soittaa ystävänsä hakemaan heidät kotiin.

– Kun täältä lähtee, en mä ainakaan uskaltaisi mennä junalla Seinäjoelle, Kätlin totesi Danan ollessa samaa mieltä.

Myös BB-Stephania mietti kuinka ihmeelliseltä tuntuisi kun ihmiset tunnistaisivat hänet kadulla. Eilen illalla talossa keskusteltin henkeviä monista muistakin asioista, ja yöllä Dana sai kuulla kunniansa ryhtyessään kertomaan sängyssä kovaäänisesti tarinaa muiden kielloista huolimatta.