Voiko tämä olla peppujulkkis Kim Kardashian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä muodokkaasta takamuksestaan tunnetuksi tullut julkkisneitokainen Kim Kardashian työstää parhaillaan myös omaa realityohjelmaansa ja poseeraa lähes ammatikseen bikinikuvissa. Nyt hänet on maskeerattu kuosiin, jossa neitokainen tuskin itsekään itseään tuntisi.

Viime viikolla Commerce Casinolla Los Angelesissa leikkimieliseen nyrkkeilyotteluun hyväntekeväisyyden nimissä osallistunut julkkistähti sai nimittäin kasvoilleen lateksista tehdyn naamion, jonka ansiosta hän sai kokonaan uuden ulkonäön. Kyse oli E! Network -kanavan Secret Celebrity? -nimisen realityohjelman kuvauksista.

Näyttävä neitokainen sai ammattimaskeeraajan käsissä lateksista muiden muassa uuden nenän ja posket. Katso kuvat maskeerauksesta ja lopputuloksesta tästä..

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat