BB-Sami: ”Uusi asukas korkeintaan ulkoavaruudesta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saadaan ensi sunnuntaina uusi asukas, vaikka kilpailua on enää pari viikkoa jäljellä. Nykyiset asukkaat eivät usko uuden asukkaan tulemisen olevan enää tässä vaiheessa mahdollista. Ellei tulokas ole sitten esimerkiksi ulkoavaruudesta. Miehet keskustelivat aiheesta lenkkeillessään.

– Täällä on ollut… Ei tää tän paremmaksi vois enää parissa viikossa… Jos lähtee nyt niin ei jää mitään hampaankoloon kyllä, Sami sanoi huhkimisen lomasta.

– Ei tää enää tän paremmaksi muutoin kun että voittas tän paskan. En usko, että tulee enää uusia asukkaita, BB-Toni komppasi.

– Olis aika huonot lähtökohdat uudelle asukkaalle jos tässä vaiheessa tulisi. Jos ei sitten tulis jotain aivan ulkopuolista BB-Antti lisäsi.

– No ei varmaan tuu. Korkeintaan ulkoavaruudesta. Sielä kun tulee niin sitten sillä voi olla hyvät saumat, kun ne saa niinku äänestää ihan universaalisti Marsia myöten, Sami tuumi.

Tämän jälkeen miehet ryhtyivät miettimään kuinka ulkoavaruuden BB-asukkaan tulisi noudattaa Isovelin taloon laatimia sääntöjä. Antti arveli, että joku jo kertaalleen pudonneista asukkaista voitaisiin vielä äänestää takaisin taloon. Samin mukaan sellainen olisi edes hieman reilumpaa kuin että joku tulisi ”aivan puskista” taloon himmailemaan. Myöhemmin BB-Esa A totesi uskovansa vielä yhden asukkaan tuloon.

– Jos tässä olisi vielä kolme viikkoa jäljellä, niin nyt olis ehkä hyvä hetki heittää se viimeinen shokkiasukas kehiin, joka hämmentää kehää. Kaikki eivät suhtaudu tähän niin kuin kilpailuun ja jos tänne joku vielä tulisi niin hän ei varmaan suhtautuisi siihen palkinnon takia vaan ihan muiden aspektien johdosta, Esa A päätteli aivan oikein muiden kuunnellessa epäuskoisena.