Big Brotherin uusi asukas onkin vanha asukas!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailu alkaa hiljalleen olla jo loppusuoralla, kun viikot käyvät vähiin ja sadan päivän rajapyykki lähestyy. Finaalin läheisyydestä huolimatta taloon palaa myös yksi tällä kaudella talosta jo poistunut asukas.

Tämän illan Big Brother Extra -ohjelmassa selvisi, että taloon on tekemässä sunnuntai-iltana paluun asukas, joka on jo aiemmin kuluvalla tuotantokaudella nähty talossa.

Tänään BB-talon miehet ovat keskenään pohtineet tulevia käänteitä ja finaalin mahdollista kokoonpanoa. BB-Esa A kertoi tänään pitävänsä täysin mahdollisena, että taloon astelisi vielä yksi shokkiasukas, mutta muut eivät siihen usko. Erityisesti Sami on tyrmännyt mahdollisuuden uuden asukkaan tulosta näin lähellä kilpailun loppua.