Elizabeth Hurleyn laihdutuskeino – vodkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ainakin kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar on nyt paljastanut kuinka hän itse aikoo pudottaa kilojaan ja säilyttää upean vartalonsa.

Liz Hurley on nimittäin kertonut yrittävänsä säilyttää vartalonsa dieetillä, jonka sisältö eroaa jonkin verran tavanomaisesta. Hän myönsi brittiläiselle Daily Mail -lehdelle, että iän myötä taistelu kiloja vastaan on vuosi vuodelta rajumpaa.

Nyt hän on kuitenkin ryhtynyt laihdutuskuurille, jossa hänen ruokavaliostaan on poistettu kokonaan muiden muassa kahvi ja viinit. Niiden tilalle on otettu esimerkiksi vodkaa. Jatkossa hän aikoo nauttia illanistujaisissa viinilasillisen sijaan vodkadrinkin.

– Aiemmin join paljon kahvia ja viiniä, mutta nelikymppisenä niiden kanssa pitää olla varovainen. Ne voivat olla yksi syy lihomiseen. En oikeastaan pidä vodkasta kovinkaan paljoa, mutta jos olen juhlissa niin otan vodkadrinkin soodavedellä ja suuren palan limeä. Loppujen lopuksi se on kuin lääkettä, mutta olen jo tottunut siihen, Elizabeth Hurley kertoi lehdelle.

44-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.