Jennifer Aniston lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ympäri maailmaa maailmalla otsikoissa olleen ja Angelina Jolien elämästä kertovan paljastuskirjan sivuilla useammassakin kohdassa mainittu näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston on luultavasti tietämätön kirjasta aiheutuneesta kohusta, sillä hän lomailee parhaillaan Meksikossa.

Frendit-televisiosarjasta tutuksi tullut vaalea kaunotar ikuistettiin tänään nauttimassa olostaan hotellinsa uima-altaalla vihreisiin bikineihin sonnustautuneena. Ystävänsä kanssa lekotellut Jennifer Aniston huomasi häntä kuvaavan paparazzi, mutta jatkoi silti rentoutumistaan auringossa. Katso kuvat tästä.

Amerikkalainen Us Weekly -lehti julkaisi tänään ennakkotietoja Angelina Jolien paljastuskirjasta. Kirjan mukaan Angelina levitti Jenniferistä vuonna 2005 lehdistölle perättömiä huhuja ja väitteitä mustamaalatakseen kilpakosijaansa. Samaan aikaan Brad Pitt oli eroamassa Jenniferistä ja aloittelemassa seurustelua Angelinan kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat