Missipomo skandaalimissistä: ”Hän tarvitsee apua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa jatkuu edelleen kohu Miss California USA -tittelinsä menettäneen Carrie Prejenin ympärillä. Toissapäivänä hän sekoili pahemman kerran CNN-kanavalla Larry Kingin keskusteluohjelmassa ja nyt hänen toimiaan ovat kommentoineet missipomot.

Pornovideonsa julki tulon jälkeen miljoonan dollarin oikeusjuttunsa missiorganisaatiota vastaan perunut Prejean sai eilen sapiskaa missikisan oikeudet omistavalta Donald Trumpilta. Nyt myös kilpailun vastaava tuottaja Keith Lewis on kommentoinut neitokaista julkaisemassaan tiedotteessa.

– Nyt myös suuri yleisö näkee häivähtyksen todellisesta Carrie Prejeanista, joka elää omassa harhaisessa maailmassaan. Lapsellinen ja ylimielinen käytös, negatiivinen asenne, sarkasmi ja jatkuva valehteleminen ovat vain murto-osa siitä mitä olemme joutuneet kokemaan, Lewis sivalsi yllättävän kovin sanoin.

– Jokainen joka ostaa hänen kirjansa, tukee naista, joka on todellisuudessa vastakohta sille mitä hän väittää olevansa. Toivon todella, että hän saa psykologista apua, jota hän on osoittanut ilmiselvästi tarvitsevansa.