Nicole Kidmanin rinnat pullistelivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijäkaunotar Nicole Kidman on keskittynyt kuluvan vuoden ajan pääasiassa rauhalliseen perhe-elämään ja jättänyt julkkisjuhlissa patsastelemisen mahdollisimman vähälle. Lehtien sivuilla häntä on voitu kuitenkin ihailla jonkin verran.

Nicole Kidman poseeraa pian GQ-lehden brittiversion joulukuun numeron kannessa ja sisäsivuilla muiden muassa alusvaatteisillaan tuima viettelijätär-ilme kasvoillaan. Nyt hän on lisäksi esiintynyt julkisuudessa CMA Awards -gaalassa. Aussitähdellä oli yllään näyttävä punainen iltapuku, jonka yläosa oli ilmeisesti jäänyt paria numeroa liian pieneksi. Katso kuvat tästä.

42-vuotias Nicole Kidman on esitellyt kuluvana vuonna upeaa vartaloaan useampaankin otteeseen. Hän synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen vajaa puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.