Big Brotheriin jälleen uusi kilpailija

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkaa olla jo loppusuoralla, mutta tuotanto tulee yllättämään asukkaat toden teolla ensi sunnuntaina. Taloon on nimittäin astelemassa vielä yksi uusi asukas. Asiasta kerrottiin ohjelman verkkosivuilla tänään.

Tällä hetkellä BB-talossa asuvat kilpaiijat ovat myös tänään pohtineet keskenään kilpailun tulevia käänteitä ja esimerkiksi ensi sunnuntain putoajien määrää. He ovat laskeneet kuinka monta asukasta ehtii vielä pudota häätöäänestyksissä ja kuinka monta asukasta on todennäköisesti mukana finaalijaksossa.

Asukkaiden skenaarioissa on ollut monenlaisia mahdollisuuksia, mutta uuden asukkaan saamiseen taloon näin myöhäisessä vaiheessa eivät asukkaat ole kuitenkaan enää uskoneeet. Sunnuntainen juonenkäänne tullee aiheuttamaan talossa aikamoisen yllätyksen.