Samantha Fox selviytymään viidakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian pimeissä viidakoissa kuvattavan brittiläisen I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here -realitysarjan seuraava tuotantokausi on pian alkamassa. Nyt viidakkoon passitettavien julkkistähtien nimet on paljastettu. Mukana on myös yllätyksiä.

Viidakkoon selviytymään lähtee muiden julkkisten lisäksi myös 80-luvulla erittäin menestyksekästä poptähden ja glamour-mallin uraa tehnyt povipommi Samantha Fox, joka nousi aikoinaan listaykköseksi ympäri maailmaa hitillään Touch Me. Viikko sitten Suomessa esiintynyt muodokas neitokainen saa tosin seurakseen myös toisen povipommin.

Eilen Britanniassa julkistettiin tulevan tuotantokauden osallistujat, ja Foxin lisäksi mukaan on tulossa myös povipommi Jordan, eli Katie Price. Hän on ensimmäinen julkkis, joka on on jo toistamiseen mukana kisassa. Jordan yrittää kiillottaa ryvettynyttä julkisuuskuvaansa ja saa samalla palkakseen noin 450.000 euroa. Se on viisinkertainen palkkio muihin osallistujiin verrattuna.

Povipommien lisäksi viidakkoon matkaavat myös Stuart Manning, Lucy Benjamin, Sabrina Washington, Gino D’Acampo, Justin Ryan, Colin McAllister, George Hamilton, Kim Woodburn, Camilla Dallerup ja Jimmy White.