Rääväsuu-räppäri Petri Nygård julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen hiphopin paha poika Petri Nygård julkaisee neljännen albuminsa 2. joulukuuta 2009. Levyn nimeksi on tulossa Kaikkee pitää olla ja se julkaistaan sekä CD- että digitaalisessa formaatissa.

Petri Nygård löi itsensä läpi internetin kautta vuonna 2000, kun hänen Pillumagneetti -nimistä esikois-EP:tä ladattiin artistin sivustolta ensimmäisen kuukauden aikana yli 30.000 kertaa. Vitun suomirokki -biisi johti kulta- ja platinamyynteihin ja hämmentäviin keikkoihin.

Yhdeksän vuotta myöhemmin Petri on taas vahvasti mestoilla. Uuden tulemisen kanavana on nytkin vain ja ainoastaan internet, jonka nykyiset mahdollisuudet kantavat Nygårdin uutta materiaalia pitkälle. Lokakuun 2009 alussa julkaistu Sanon suoraan -video on saavuttanut verkon eri osoitteissa pian 500.000 katselukertaa. Video löytyy muiden muassa osoitteesta www.petrinygard.com. Myös tuoreempi raita Onko sulla pokkaa? on kiinnostanut kansaa lähes yhtä voimakkaasti.

– Äskettäin Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen osallistuivat esimerkillisesti Sanon suoraan -videon markkinointiin ja kävivät esittelemässä sitä myös Itäkeskuksen poliisiasemalla, levyn tiedotteessa todetaan.

Joulukuun alussa julkaistava Petrin neljäs pitkäsoitto Kaikkee pitää olla sisältää 15 kappaletta. Nettiversion lisäksi levyä myydään myös CD:nä, josta saa halutessaan pronssi-, hopea- ja kultapaketteja. Petri Nygårdin ”maailmankiertue” alkaa tammikuun 2010 lopulla. Keikoista tiedotetaan myöhemmin.