Supertähden teinipoika pahoinpiteli paparazzin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka nyrkkeilysankari ja raskaansarjan mestari Mike Tyson iski keskiviikkona lentokentällä häntä kuvannutta paparazzia nyrkillä sillä seurauksella, että kuvaaja putosi kanveesiin ja kiidätettiin sairaalaan.

Samana iltana toinenkin paparazzi sai selkäsaunan, kun näyttelijä Nicolas Cagen jälkikasvu suivaantui kuvaamiseen. Cagen teini-ikäinen poika, Eyes of Nocturne rockyhtyeen keulahahmo Weston ”Wicked Wes” Cage, oli juhlimassa Hollywoodissa, kun hän huomasi paparazzin kuvaavan häntä ja tyttöystäväänsä Christina Fultonia, Access Hollywood uutisoi.

Kameroita välttelevä rokkaripoika raivostui kuvaajalle ja hyökkäsi nyrkein tämän kimppuun. Tajuttomaksi hän ei kuitenkaan kyenyt kuvaajaa telomaan, mutta poika sai paparazzin kuitenkin kaatumaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei Weston tule kuitenkaan saamaan Tysonin tavoin pahoinpitelysyytettä. Cagen perheessä ei mene tällä hetkellä kovin hyvin, sillä Nicolas-isä joutuu myymään omaisuutensa maksaakseen jättiveloistaan.