Take That taas yhdessä – Robbie Williams vuodatti kyyneleitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Take That hajosi jo 15 vuotta sitten, kun Robbie Williams lähti bändistä soolouralle, joka osoittautui varsin menestyksekkääksi. Sittemmin Robbie ehti jo ilmoittaa, ettei yhtye tule enää koskaan palaamaan yhteen.

Nyt kuitenkin vanha sanonta ”Älä koskaan sano ei koskaan” on osoittautunut oikeaksi, sillä kaikkien näiden vuosien jälkeen Robbie nähtiin eilen laulamassa samalla lavalla vanhojen bänditoveriensa kanssa. Tilanne oli varsin tunteikas, ja Robbie Williams vuodatti samalla myös kyyneleitä.

Esiintyminen nähtiin Lontoon Albert Hallissa järjestetyssä Children In Need -konsertissa. Hyväntekeväisyyden nimissä hetkeksi yhteen palanneen yhtyeen lisäksi lavalle nousivat myös lukuisat muut tutut tähdet. Robbie ja Take That eivät ole julkistaneet jatkosuunnitelmia mahdollisista yhteisistä projekteista, mutta bändin jäsenten välit ovat joka tapauksessa lähentyneet selvästi viime vuosina.