Tara Reid pääsi selluliittipyllyllä Playboy-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden alkupuolen vieroitushoidossa viettänyt näyttelijä Tara Reid on ollut viimeisen vuoden aikana useaan kertaan viihdelehtien otsikoissa varsin ikääntyneen näköisen ihonsa merkeissä. Bikineissä ahkerasti poseeraava tähti on saanut osansa myös selluliitistä.

Tuoreimpien, ja monien naisten kannalta varsin rohkaisevien, tietojen mukaan Tara Reid on kiinnitetty poseeraamaan maailman tunnetuimman miestenlehden sivuille. 34-vuotias Reid nähdään nimittäin Playboy-lehden seuraavassa numerossa, Splash News uutisoi. Katso esimerkkikuvia neitokaisen nykyisistä muodoista tästä.

Tara Reid ei ole tosin ensimmäistä kertaa paljastelemassa, sillä myös rankasta juhlimisestaan tunnettu neitokainen on vilautellut ilmeisen vahingossa intiimejä ruumiinosiaan lukuisia kertoja myös paparazzien kameroiden edessä. Nyt hänen on kuitenkin määrä riisua vaatteensa aivan tarkoituksella lehden kuviin. Taannoin Reidin oli määrä esittää uudelleen Vicki Lathumin roolia American Pie -leffan seitsemännessä osassa nimeltä Book of Love, mutta neuvottelut kariutuivat.