BB-Danan hurja paljastus: ”Olin hyväksikäytetty!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen juhlia kosteissa tunnelmissa. Hieman puolenyön jälkeen BB-Dana purskahti yllättäen lohduttomaan itkuun keittiön pöydän ääressä. Tilanteesta hämillään ollut BB-Sami meni lohduttamaan naista ja tiedustelemaan mikä hänellä oli hätänä. Pian selvisi, että itku liittyi traagiseen perhetaustaan.

– Kun mulla ei ole enää isiä, vaan mulla on vaan äiti. Mulla ei ole enää isiä. V**tu miten vaikeeta se on. Mun pitää kannustaa äitiä samalla kun elän omaa elämää. Se mitä mää oon käynyt täällä läpi, niin se on vaan pelleilyä verrattuna siihen mitä mä oon käynyt elämässäni läpi, Dana sai sanotuksi itkun keskeltä.

– Mä en voi kuvitella miten vaikeesta se on. Sulla tavallaan on kuitenkin isi ja se jollain tavalla ajattelee sua. Puhumattakaan sun äidistä, Sami yritti lohduttaa.

– Tää on yhtä pelleilyä verrattuna siihen mitä mä oon käynyt läpi. BB-talo on vaan rentoutumista mua varten. Sä et tiedä mitä mä oon käynyt läpi elämän aikana. Tää on ollut kuin lomaa mulle täällä… Mun isi ei ole ikinä ollut tässä mukana. Ketään mun kavereista ei ole ymmärtänyt miksi mä oon tullut tähän mukaan, eikä mun äitikään ole ymmärtänyt, Dana kertoi.

– Ihminen hakee koko ajan paikkansa ja tää on vaan yksi kanava. Mä oon huomannut että sulla on koko ajan joku rooli päällä, ja se mitä sä oikeesti kannat sisällä, niin sen on oltava tosi raskasta. Mulla itsellä ei ole sen kummempia perhetragedioita takana, mutta mä oon itse järkännyt elämäni sellaiseen jamaan, että se on ollut kuin kierresyöksyä helvettiin, Sami kertoi omasta elämästään.

Samin lohdutus ei juuri auttanut Danan tunnelmiin, vaan hän näytti vaipuvan yhä syvemmälle suruunsa.

– Kukaan ei pysty ymmärtämään sitä mitä mä oon kokenut, ja mitä mulle on jenkeissä tapahtunut ja miten mä oon ollut hyväksikäytetty ja muut ei ymmärrä siitä yhtään mitään, Dana jatkoi.

Neitokainen ei kuitenkaan halunnut avata tarkemmin millaisesta hyväksikäytöstä hän puhui, vaan totesi kertovansa asiasta Samille enemmän heidän päästyään ulos BB-talosta. Pian Danan olo parani hieman ja hän lopetti itkemisen.