BB: Esa ja Dana paljastivat yhteydet ulkomaailmaan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään koettu tunteikkaita hetkiä eilisen illan tapaan. Tällä kertaa kyyneleitä vuodatti kuitenkin BB-Esa A, joka kertoi itkevänsä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Esa oli hieman aiemmin käynyt päiväkirjahuoneessa, jossa hän sai keskustella puhelimessa tyttöystävänsä kanssa.

Pian tämän jälkeen myös Dana kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä palatessaan Dana sai luvan paljastaa muille asukkaille saaneensa puhua puhelimessa äitinsä kanssa. Samalla myös Esa päätti kertoa, että hänen kyynelehtimisensä syynä oli puhelu tyttöystävälle.

– Mulla meni sanat ihan sekasin, mä menin iha lukkoon, Dana kertoi puhelustaan.

Dana kertoi äitinsä katselevan tytärtään vain sunnuntaisin ja Esa paljasti tyttöystävänsä kertoneen kaiken olevan hyvin. Molempien kertomusten jälkeen muut asukkaat ihmettelivät miksi he eivät saaneet soittaa läheisilleen. Erityisesti asia vaikutti vaivaavan Asoa. Puhelun jälkeen Esa on ollut tänä iltana selvästi aikaisempaa energisempi ja paremmalla tuulella. Soitto läheiselle antoi selvästi uutta virtaa. Myös Dana on nauranut puhelun jälkeen aikaisempaa enemmän.