BB-Kätlin paljasti pissaisen pikkujoulumokansa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin eilen illalla läpi asukkaiden hauskoja kommelluksia. BB-Kätlin innostui kertomaan omia vessatarinoitaan. Lopulta hän paljasti joutuneensa aikuisiällä pariinkin otteeseen hieman liian kosteaan tilanteeseen.

– Tiätsä, mä oon käynyt kaksi kertaa vessassa niin että oon unohtanut nostaa vessanpöntön kannen ja pissannut siinä kannen päällä, Kätlin aloitti tarinansa.

– Ensimmäisellä kerralla mulla oli hirvee pissahätä. Mä nostin hameen ja laskin pikkuhousut ja olin kyykyssä. Sit mä tajusin vasta kun olin lopettanut pissaamisen että tota… Mulla oli jaloissa ja joka puolella sitä. Mä ajattelin että tää on varmaan kallis ja hyvä pönttö kun ei kuulunut mitään sorinaa. Sit sitä oli täynnä jalat ja kaikki, Kätlin kertoi.

Tämä kerta ei jäänyt viimeiseksi, sillä sama toistui vielä firman pikkujouluissa.

– Sit oltiin Valion pikkujouluissa. Meille oli iso ravintola varattuna ja tällä lailla. Mä olin kännissä silloin ja mulla oli suorat housut ja korkkarit. Mä muistan kun yks mun työkaveri, poika, me juteltiin koko ilta ja sit se tuli odottamaan mua vessan oven taakse. Sit mä muistan, että mä olin kyykyssä ja huomasin että sama juttu taas. Jo toinen kerta kun oon unohtanut nostaa kannen. Ihan kauheeta.

Tämän jälkeen BB-Dana alkoi kertoa jälleen tuttua tarinaansa omista pissaseikkailuista, joiden tiimellyksessä hän muiden muassa oli syönyt ystävänsä luona pissaista pizzaa railakkaan baari-illan jälkeen.