Hollywood-kaunottaret alastomina eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime vuosina uutisoineet monia kertoja, kuinka toinen toistaan tunnetummat supertähdet ovat riisuutuneet alastomiksi poseeratakseen PETA-eläinsuojelujärjestön kampanjassa, jossa vastustetaan turkiksia.

Kyseessä on ollut I’d Rather Go Naked Than Wear Fur -kampanja, eli julkkikset ovat korostaneet poseeraavansa mieluummin vaikka alastomana kuin pukeutuvansa turkiksiin. Mukana tässä ja muissa PETA-kampanjoissa ovat olleet muiden muassa Pamela Anderson, Eva Mendes, Sophie Monk, Audrina Partridge, Elsie Suicide, Joanna Krupa, Karina Smirnoff, Natalie Imbruglia, Holly Madison ja Khloe Kardashian.

Nyt maailmankuulu miestenlehti FHM on koonnut neljätoista näistä mainoskuvista yhteen galleriaan, joka löytyy lehden sivuilta tästä. Galleriassa on mukana kuvia myös muista PETA-järjestön julkkiskampanjoista.