Ohjaaja vahvisti – Twilight-tähdet seurustelevat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on jo kuukausien ajan uutisoitu kuinka Twilight-teinileffojen päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart on nähty tiiviisti yhdessä myös valkokankaan ja kuvauspaikkojen ulkopuolella. Nyt ensimmäisen elokuvan ohjaaja on viimein vahvistanut epäilyt pariskunnan seurustelusta.

Pattinson ja Stewart ovat useita kertoja kiistäneet seurustelevansa, vaikka he esimerkiksi asuivat samassa hotellihuoneessa Twilight-elokuvia kuvattaessa viime kesänä Vancouverissa, Kanadassa. Valkokankaalla rakastavaisia näyttelevä pari kuvattiin viimeksi tällä viikolla käsi kädessä Pariisissa. Nyt ohjaaja Catherine Hardwicke on kommentoinut julkkisparin seurustelusuhdetta Time-lehdelle.

– Sen jälkeen kun valitsin hänet päärooliin, sanoin Robille, ettei hän saa edes ajatella romanssia Kristenin kanssa. ”Hän on alaikäinen ja sinut voidaan pidättää.” Minulla ei kuitenkaan ollut kameroita heidän hotellihuoneissaan, Hardwicke kertoi.

– Kristenin puheiden perusteella suhde ei kuitenkaan alkanut vielä ensimmäisen elokuvan aikana. Silloin mitään sopimatonta ei tapahtunut. Uskon, että Kristeniltä kului vielä pitkä aika ennen kuin hän ymmärsi, että hänen pitää kokeilla suhdetta ja yrittää seurustella Robin kanssa.

Kristenin ja Robertin seurustelun takia Stewart jätti pitkäaikaisen poikaystävänsä, Michael Angaranon, aiemmin tänä vuonna. Parhaillaan he kiertävät maailmaa yhdessä markkinoimassa sarjan uutta Uusikuu-elokuvaa. Muutama viikko sitten leffapariskunnan kerrottiin jo eronneen, mutta tämän viikon kuvasaldon mukaan suhde on edelleen hyvissä voimissa.