Robbie Williams levytti Take Thatin kanssa – paluu on totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu brittipoppari Robbie Williams jätti menestyneen Take That -poikabändinsä 15 vuotta sitten, mutta viime viikonloppuna hän teki paluun yhtyeen riveihin. Historiallinen esiintyminen nähtiin hyväntekeväisyysgaalassa Lontoon Albert Hallissa.

Children In Need -tapahtumassa koettu yhteisesiintyminen ei ole ilmeisesti jäämässä viimeiseksi, sillä Robbie on lehtitietojen mukaan ollut yhtyeensä kanssa myös levytysstudiossa. The Sun -lehden mukaan aiemmin sotajalalla vuosien ajan olleet bändiläiset ovat nyt myös levyttäneet yhdessä. Siten voidaan todeta, että Take That on tekemässä paluun alkuperäisessä kokoonpanossaan, jos materiaali joskus päätyy julkisuuteen.

Ensin Robbie väitti yhteisten studiosessioiden olevan ainoastaan suunnitelmissa, mutta tämän jälkeen hänen kerrotaan lipsauttaneen, että hän olisi jo työstänyt uusia kappaleita entisten bänditoveriensa kanssa ja että uusi materiaali on todella upeaa. Vielä ei ole kuitenkaan vahvistettu tullaanko kyseisiä kappaleita koskaan julkaisemaan. Ongelmaksi voi muodostua esimerkiksi se, että Robbie ja Take That ovat nykyisin eri levy-yhtiöiden leivissä.