Kate Hudson seksikkäämpänä kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Kate Hudson yllätti viime viikolla kehumalla estottomasti Botoxia ja paljastamalla aikovansa käyttää sitä itsekin jatkossa. Kuin sanojaan vahvistaakseen Hudson poseeraa nyt näyttävissä kuvissa Elle-lehdessä.

Baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa seurusteleva 30-vuotias näyttelijätär nähdään kuvissa räväköissä meikeissä ja asuissa sekä yllättävän seksikkäänä. Kuvien perusteella näyttelijättären vartalo on yhä huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

– Olin kerran lehdistötilaisuudessa ja joku totesi minulle tietävänsä, että en ollut koskaan käyttänyt Botoxia. Olisiko se pitänyt ottaa kohteliaisuutena? Vai tarkoittiko hän että minulla oli ryppyjä? Naiset voivat välttää kauneusleikkauksissa käymistä ja ottaa hiukan Botoxia. Olen vain iloinen, että sitä on saatavilla silloin kun sitä tarvitsen, Kate Hudson totesi Daily Mail -lehden mukaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat