BB-Esa A katuu kyyneleitään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin lauantaina tunteikkaita hetkiä, kun sekä BB-Dana että BB-Esa A saivat keskustella puhelimessa läheistensä kanssa. Tämän jälkeen Esa vuodatti yllättäen kyyneleitä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.

Ei siis ihme, että muut asukkaat olivat yllättyneitä yleensä lakonisen asiallisen Esan puhjettua itkuun. Tänään mies on kuitenkin muistellut herkistymistään eikä ole tyytyväinen tapahtuneeseen. Esa kertoi nimittäin Antille, että hän olisi halunnut säilyttää kivikasvoisuutensa talossa.

Esa kertoi olleensa yllättynyt Isovelin tarjoamasta puhelumahdollisuudesta. Hänen reaktionsa tyttöystävän puheluun yllättivät myös miehen itsensä.

– Mä olisin mieluummin ehkä säilyttänyt sen kivikasvoisuuden. Jos olisin pystynyt. Tämä kaksi ja puoli kuukautta on kuitenkin ollut rankka pätkä. Siviilissäkin voi olla itsenäisesti pitkiä jaksoja, mutta siviilissä on omat harrastukset ja omat jutut, joista voi hakea tukea, turvaa ja mielenrauhaa. Sitä mahdollisuutta täällä ei ole ollut, Esa kertoi Subin mukaan Antille.