BB-Kätlin: ”Voi olla että neljäkin lähtee”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat valmistautuvat parhaillaan henkisesti tämän illan suoraan lähetykseen ja häätöäänestykseen päättymiseen. Tänään talosta putoavien asukkaiden määrästä on monia veikkauksia.

Asukkaat eivät tiedä, että taloon astelee tänään uusi asukas. BB-Dana heitti tänä aamuna kuitenkin ilmoille ajatusleikin, jossa hän mietiskeli mitä tapahtuisi, jos taloon astelisi vielä tässä vaiheessa uusi asukki.

– Ajatelkaa jos tänään tulisi yksi uusi asukas. Se tulisi suoraan finaaliin, eikä sitä voisi äänestää pois. Se tulis noin vaan, ja sitten se vielä voittaisi koko jutun, Dana mietti ääneen.

BB-Toni halusi sopia muiden asukkaiden kanssa, että tänä iltana lähtevät asukkaat järjestäisivät huomenna siviilissä suuret bileet. Kätlin oli heti valmis osallistumaan, ja hänkin uskoi talosta putoavan illalla useampia asukkaita.

– Voi olla että neljäkin lähtee, Kätlin totesi.

– Mä toivon että jos mä lähden, niin että mä pääsisin näkemään mun äidin ja siskon, ja että mä pääsisin Viroon. Mä haluaisin pitää parin viikon loman ennen kun palaisin töihin, hän jatkoi.