Naistenkaataja BB-Sami häädettiin Big Brother -talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin hetki sitten kahdentenatoista asukkaana BB-Sami. Talossa useampiakin naisia kaatanut kokkolalainen karaokeisäntä on seksiseikkailujensa johdosta ollut putoajaveikkausten kärkisijoilla jo useita viikkoja.

BB-talosta on häädetty järjestään kaikki seksiä harrastaneet, ja tuorein putoaja oli siis talossa eniten puuhastellut Sami. Hänet nimennyt BB-Antti perusteli antamiaan nimeämispisteitä lipevyydellä ja BB-Esa A sillä ettei hän tee tarpeeksi kotiaskareita.

Myös BB-Kätlin nimesi Samin ja perusteli pisteitään miehen muuttumisella tuotantokauden aikana. Kätlinin antamat pisteet olivat myös Samille selvästi yllätys, sillä he olivat alkukaudella kuin paita ja peppu. Justiinan seksisession jälkeen parin välit kuitenkin viilenivät selvästi.