Bruce Springsteenille kävi nolo moka keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime kesänä konsertoinut amerikkalainen rocktähti Bruce Springsteen on kiertänyt maailmaa jo vuosikymmenien ajan, mutta silloin tällöin hänellekin sattuu vielä pieniä mokia. Näin kävi myös viiime perjantaina, joka sattui olevaan perjantai ja 13. päivä.

Bruce Springsteen oli konsertoimassa Yhdysvalloissa Michiganin Auburn Hills Palacessa, kun lavalle noustuaan hän tervehti yleisöä innokkaasti ”Terve, Ohio!”. Tervehdys meni muuten oikein, mutta paikka oli väärä, koska keikkapaikka sijaitsi Michganissa. Kerta ei jäänyt viimeiseksi, sillä hän viittasi keikkansa alkupuolella useita muitakin kertoja naapuriosavaltioon, ABC News uutisoi.

Lopulta hänen E Street -yhtyeensä kitaristi Steve Van Zandt meni kuiskaamaan laulajalle, että he eivät ole Ohiossa. Tämän jälkeen Springsteen nolostui silminnähden ja kertoi tällaisen mokan olevan jokaisen keulahahmon painajainen.