Dancetähti sikaili X Factor -lähetyksessä ja heitettiin ulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Oman sooloalbuminsa taannoin julkaissut skotlantilainen tiskijukka ja danceartisti Calvin Harris on parhaillaan ykköspuheenaihe Britanniassa. Hän nimittäin sikaili X Factor -realitykilpailun eilen nähdyssä suorassa lähetyksessä.

Ohjelman ennakkosuosikkeina on tällä kaudella kaksosduo John ja Edward Grimes, joiden ympärille on syntynyt Britanniassa varsinainen ”kaksosmania”. Eilen heidän näyttävän esiintymisensä aikana lavalle nousi yllättäen Calvin Harris, jolla oli ananas päässään. Ilmeisesti hän halusi kritisoida tempauksellaan kaksosten näyttäviä kampauksia. Katso poikien haastattelu tästä, kuva tästä ja sekoilu videona tästä tai tämän artikkelin alta. Harris vilahtaa videossa ajassa 2:25.

Kaksoset eivät olleet yllättävästä sekoilusta moksiskaan, vaan he kertoivat myöhemmin luulleensa että Harrisin nousu lavalle oli osa ohjelmaa. Myöhemmin Harris kertoi blogissaan, että hänet oli heitetty ulos studiosta. Tämän jälkeen hän pyysi vielä anteeksi jos oli aiheuttanut tempauksellaan jollekin mielipahaa. Calvin Harris on soololevynsä lisäksi remiksannut lukuisia supertähtiä ja hän on saanut myös palkintoja urallaan. Hänen uusin albuminsa on tänä vuonna julkaistu Ready For The Weekend, jolta lohkaistu single I’m Not Alone nousi Britanniassa listaykköseksi.