Cameron Diazin leffa vuosikymmenen surkeimpia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa The Box -nimistä elokuvaa, joka on saanut yleisöltä murska-arvostelut. Leffa on nimittäin saanut vuosikymmenen neljänneksi heikoimmat arvostelut katsojilta.

Amerikkalainen CinemaScore-yhtiö tekee tutkimuksia, joissa se tiedustelee katsojien mielipiteitä elokuvista heti leffojen katsomisen jälkeen. Perjantaina yhtiö sai The Box -leffan katsojilta niin murskaavaa palautetta, että raina lennähti suoraan listan jumbopään neljännelle sijalle.

Tutkimuksessa A on paras arvosana, mutta Richard Kellyn ohjaama ja käsikirjoittama elokuva sai katsojilta arvosanan F. Palvelua tuottavan yhtiön johtaja Ed Mintz kommentoi The Sun -lehdelle

– Katsojien mukaan leffa todella haisi. Kuinka joku haluaisi käyttää tällaisen elokuvan näkemiseen 10 dollaria? Haluaisin tietää kuinka he voivat olettaa ihmisten kehuvan tätä toisilleen.

Heikommin ovat menestyneet tällä vuosikymmenellä ainoastaan vuoden 2006 Bug, vuoden 2005 Wolf Creek ja vuoden 2002 Darkness. Diaz esittää The Box -elokuvassa stripparia, jolle on luvattu miljoona dollaria jos hän painaa mystisessä laatikossa olevaa nappia.