Hilary Duff on nyt rintava vampyyri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Hilary Duff on viime vuosina tehnyt menestyksekästä uraa myös poptähtenä. NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa nykyisin seurustelevan neitokaisen huhuttiin taannoin hankkineen silikonirinnat.

Nyt mahdolliset silikonirinnat ovat päässeet hyötykäyttöön, kun The Business of Falling in Love -televisioelokuvaa äskettäin kuvannut Duff nähdään Gossip Girl -suosikkisarjassa. Pari viikkoa sitten Hilary Duff nähtiin sarjassa jakamassa kuuman lesbosuudelman vastanäyttelijänsä Jessica Szohrin kanssa. Nyt hänet nähdään rintavana vampyyrinä. Katso kuvat tästä.

Kuluva vuosi on 22-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa vuonna 2010.