Kuka palaa tänään BB-taloon? Nino vai Paavo-koira?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähdään tänä iltana hieman draamaa, kun taloon astelee suorassa lähetyksessä uusi asukas. Tai oikeastaan uusi vanha asukas, sillä tuotantoyhtiön julkaisemien tietojen mukaan taloon on palaamassa siellä jo aiemmin tällä tuotantokaudella nähty asukas.

Taloon palaajasta ei ole kerrottu juurikaan lisätietoja. On kuitenkin epätodennäköistä, että taloon palaisi joku sieltä jo kertaalleen ulos äänestetty asukas. Britanniassa syntyi nimittäin taannoin suuren luokan kohu, kun taloon palasi sieltä jo kertaalleen ulos äänestetty asukas ja tähän maksulliseen äänestykseen osallistuneet syyttivät tuotantoyhtiötä huijauksesta ja vaativat rahojaan takaisin.

Mikäli Suomessa halutaan ehkäistä uudet huijaussyytökset, jäävät vaihtoehdot vähiin. Ihmisistä esimerkiksi BB-Nino voisi tehdä paluun taloon, sillä hänet häädettiin tannoin sääntörikkomuksen takia eikä siis äänestetty ulos. Toinen vaihtoehto voisi olla BB-Paavo, eli Paavo-koira, joka vietti taannoin vajaan päivän BB-asukkina. Kenen sinä uskot palaavan taloon?

{democracy:104}