Lily Allen ei käytä rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime kesänä konsertoinut brittipoppari Lily Allen on ollut lukuisia kertoja viihdelehtien kuvissa ilman rintaliivejään. Yläosattomissa julkisilla paikoilla nakuilemisesta pitävä neitokainen ei nimittäin suostu liivejä käyttämään.

Levytysuransa lopettamisaikeistaan taannoin ilmoittanut Lily Allen tekee edelleen keikkoja, ja nyt laulaja on kuvattu hänen saapuessaan Congress Palais -hotelliin Pariisissa. Pienikokoinen tumma poppari oli pukeutunut harmaaseen college-paitaan ja mustiin housuihin. Paidan alle hän ei ollut tuttuun tapaansa pukenut lainkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

Laulajan turvamies yritti epätoivoisesti estää paparazzien kuvaamista pitäen suurin piirtein A4-kokoista House & Garden -aikakauslehteä Lilyn kasvojen edessä. Peittely-yritykset osoittautuivat kuitenkin lähinnä surkuhupaisiksi. Lily paljasteli rintojaan taannoin myös Suomen keikallaan. Katso keikkakuvia Staran kuvagalleriasta tästä.