BB-Aso ja BB-Toni itkivät lohduttomasti

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talosta häädetty BB-Sami aiheutti lähdöllään mielenkiintoisen reaktion miespuolisissa kanssa-asukkaissaan. Häädettävän nimen selvitessä BB-Aso ja BB-Toni purskahtivat nimittäin lohduttomaan itkuun kuin naiset ikään.

– En tiedä miten kaverit pärjää. Toivottavasti hyvin. Kyllä minä oon niitä yrittänyt parhaani mukaan kouluttaa, Sami totesi studioon päästyään.

Yleensä asukkaan lähdön jälkeen puheensorina jatkuu pian, mutta tällä kertaa olohuoneessa oli hiirenhiljaista Samin poistuttua. Toni sai hillittyä oman itkunsa jo muutaman minuutin jälkeen, mutta Aso jatkoi kyyneleiden vuodattamista ja niiskuttamista yli puolen tunnin ajan. Hän oli silminnähden murtunut ystävänsä lähdöstä ja jatkoi itkemistä vielä asukkaiden kokoonnuttua terassille.

– Sami oli oikeesti meille kuin joku isoveli. Ihan oikeesti, Toni perusteli omaa reaktiotaan.