Saksalaisnainen kiristi huippumallilta jättisummaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisissa ja saksalaisissa viihdelehdissä on seurattu viime päivinä tiiviisti tutkimuksia, joissa selvitellään supermalli Cindy Crawfordin kiristämistä. Amerikkalaismies vaati saada 100.000 dollaria tai muuten hän uhkasi julkaista valokuvan Crawfordin tyttärestä.

Supermalli on suojellut tytärtään tiiviisti paparazzien kameroilta, eikä hän halunnut lapsensa kuvan päätyvän julkisuuteen, joten hän ilmoitti kiristyksestä välittömästi poliisille. Pian poliisi saikin selville kiristäjän henkilöllisyyden. Nyt on selvinnyt, että tapaukseen liittyy myös 26-vuotias saksalaisnainen, joka oli karkotettu kolme kuukautta aiemmin Yhdysvalloista Saksaan viisumin umpeuduttua.

Viikonloppuna Saksan poliisi ilmoitti, että se on tehnyt tutkimuksiin liittyen kotietsinnän Saksassa sijaitsevaan asuntoon. Joidenkin tietojen mukaan Edis Kayalar -niminen nainen olisi toiminut jossain vaiheessa Crawfordin lastenhoitajana ja silloin ottanut kiristykseen käytetyn valokuvan. Joka tapauksessa häntä syytetään nyt Yhdysvalloissa kiristyksestä, josta maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta.