Suomalainen SILVER muotibloggaa miljoonille Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Starassa julkaistava SILVER-blogi lukeutuu Suomen suosituimpiin muotiblogeihin. Sitä ylläpitävä Vesa Silver on nyt noteerattu myös maailmalla, sillä hän aloitti äskettäin bloggaamisen myös merkittävällä kansainvälisellä areenalla.

Kyseessä on suosittu italialainen lifestyle-lehti Max, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Juhlan kunniaksi lehden verkkoversio uudistettiin täysin ja sinne palkattiin kaksi ulkomaalaista bloggaajaa; filippiiniläinen Bryanboy ja suomalainen SILVER.

– Minut pyydettiin kirjoittamaan blogia skandinaavisesta muodista, trendeistä ja ilmiöistä. Tulen kirjoittamaan 4-5 postausta viikossa. Olen niin innoissani!!! Vesa Silver kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan.

Lehden verkkosivuilla käy peräti kolme miljoonaa eri lukijaa viikossa, eli enemmän kuin yhdelläkään suomalaisella verkkosivustolla. Silverin suomenkielinen blogi löytyy osoitteesta www.stara.fi/silver/

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat