BB-Dana: ”Jos joku tulee kaupungilla sanomaan, niin vedän turpaan!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty jälleen perinteisen tylsää päivää. Iltapäivällä ohjelmassa oli sentään pieni ohjelmanumero, kun asukkaat saivat hieman remonttihommia olohuoneen slummin puolen seinän tapetin poiston ja maalaamisen merkeissä.

Asukkaat ovat päivän mittaan pohtineet myös mitä heidän tekemisistään on näytetty ulkomaailmassa. Erityisesti BB-Dana on huolissaan siitä mitä hänestä on esitetty ja mitä hänen äitinsä on nähnyt. Kätlinin tapaan tänään myös Dana valitteli että Isoveli on kiusannut videoineen erityisesti häntä. Muut asukkaat eivät ottaneet asiaa aivan yhtä vakavasti.

– Parempi vaan ettei välitä noista. Kaikki tekee samanlaisia juttuja ulkomaailmassa. Pahempiakin juttuja, Dana tyynnytteli itseään.

– Haloo, kyllä ihmiset omassa talossa tekee tuollaisia. Se on ihan normaalia. Ja kun me ollaan päätetty hakea vapaaehtoisesti tähän ohjelmaan ja tulla tänne, niin meidän on pitänyt oikeasti silloin tietää, että kaikki tulee olemaan julkista. Kaikki näytetään. Tottakai se kauhistuttaa, kun näkee itsensä, mutta normaaliahan se on, Stephania totesi.

– Jos joku tulee joskus kaupungilla sanomaan jotain, niin mä vedän sitä turpaan ja lähden eteenpäin, Dana uhosi.

– Ajattele kun sulle tulee joku huutelemaan ”Hei onko sulla vielä finni pe**eessä?”, Aso vitsaili.

– Mä sanon sille, että ”Pian Sulla on finni pe**eesä!” Dana jatkoi samalla linjalla.