Eliza Dushkun housut paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina ahkerasti bikineissä ja nakuna poseerannut kaunotar kuohutti taannoin liian räväköillä puheillaan hirvenmetsästyksestä.

Nyt arkisiin tamineisiin pukeutunut Eliza on ikuistettu paparazzikuviin hänen paljasteltua tahattomasti, kun farkut paljastivat hieman liikaa takamusta kaunottaren kyykistellessä miesystävänsä auton takana. Laukkuaan kaivaneen Elizan stringit tallentuivat nimittäin kuvaajien muistikorteille. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.