Modern Warfare 2 murskasi kaikki ennätykset – tuotto jo yli puoli miljardia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn kohutuin peliuutuus Call of Duty: Modern Warfare 2 on osoittautunut todelliseksi jättimenestykseksi, sillä peli on tuottanut ensimmäisten viiden päivän aikana yli puoli miljardia dollaria, mikä on kaikkien aikojen ennätys viihdealalla mukaan lukien myös elokuvat, levyt, kirjat ja tietenkin pelit.

Activision Blizzard -yhtiön arvion mukaan menestyspelin tuotto oli eiliseen mennessä jo 550 miljoonaa dollaria. Tähän ei ole aiemmin kyennyt mikään muu viihdealan tuote. Elokuva-alalla esimerkiksi Harry Potter ja puoliverinen prinssi tuotti samassa ajassa 394 miljoonaa dollaria. Peleistä GTA IV tuotti aikanaan viidessä päivässä 500 miljoonaa dollaria.

Eilen maailmalle levisi tieto, että Call of Duty: Modern Warfare 2 -pelin myynti oli kielletty Venäjällä. Peli on palaamassa kauppojen hyllyille, kun siitä ensin sensuroidaan venäläisellä lentokentällä tapahtuva verinen terroristi-isku siviilejä vastaan.