Tässä ovat vuoden 2009 seksikkäimmt miestähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan viihdelehdet ryhtyvät jälleen kilvan järjestämään erilaisia äänestyksiä ja rankkaamaan julkkistähtiä järjestykseen mitä ihmeellisimpien seikkojen johdosta. Nyt People-lehti on kysynyt amerikkalaisilta lukijoiltaan vuoden seksikkäintä miestähteä.

Tällä viikolla julkaistavassa lehdessä julkaistaan tämän vuoden äänestyksen tulokset. Ykköseksi maailman seksikkäimpien miesten listalla on People-lehden lukijoiden mukaan sijoittunut näyttelijä Johnny Depp. Hän on samaisessa äänestyksessä ykkönen jo toistamiseen, sillä Depp vei ykköstilan myös vuonna 2003. Aiemmin vain Brad Pitt ja George Clooney ovat voittaneet tittelin kaksi kertaa.

Toiselle sijalle vuoden 2009 tuloksissa sijoittui näyttelijä Ryan Reynolds ja kolmannelle näyttelijä Jake Gyllenhaal. Viiden seksikkäimmän joukkoon mahtuivat myös näyttelijä Bradley Cooper ja näyttelijä Robert Downey Jr. Kymmenen joukossa olivat myös David Beckham, Gilles Marini, The Glee Guys, Nick Cannon ja Adam Lambert.